Recenzija Jyskovih proizvoda za kućanstvo (2. dio)

Budući da i neki od vas vole kupovati u Jysku, evo i drugog dijela posta o njihovim proizvodima (prvi možete pročitati ovdje). Ovog su puta na redu stalak za šminku, kvačice za rublje, vješalice za odjeću, čaša za vodu i kukica za zid. :)

Recenzija Jyskovih proizvoda za kućanstvo

Krenimo redom:

1. Stalak za šminku BRANTEVIK

Što kaže Jysk?
Tip: kupaonski prostor za pohranu
Materijal: plastika
Veličina: širina - 9 cm, dužina - 17 cm, visina - 6 cm
Boja: bezbojno




Vrlo kvalitetno napravljen. Odličan izbor za malu kolekciju šminke ili dio kolekcije koju svakodnevno koristite. Ima jedan veći pretinac (u koji možete staviti sjenila, rumenila i sl.) te osam manjih (za ruževe, maskare, sjajila itd.). Cijena mu je 34,95 kuna, što i nije tako pretjerano skupo (više puta je bio i na sniženju, najčešće za 25 kuna). Ja još nisam odlučila hoću li ga koristiti (taman mi nedostaje par milimetara da ga smjestim na gornju policu kupaonskog ormarića gdje inače držim šminku; vidjet ću hoću li naći neko drugo mjesto za njega).

Ocjena: 5/5

2. Kvačice za rublje BERNHARD

Što kaže Jysk?
Materijal: TPR-termoplastična guma
Veličina: širina - 2 cm, dužina - 8 cm, visina - 4 cm
Boja: crna (+ bezbojno)



Ovako na prvi pogled izgledaju atraktivno i dosta čvrsto, ali izgled malo vara - kad ih raširite, nekako se razdvoje u stranu. Ne znam, zasad se još drže, ali baš nisam optimistična. Cijena im je 14,95 kuna za 12 komada.

Ocjena: 3/5

3. Vješalice TRYGVE

Što kaže Jysk?
Materijal: polipropilensko vlakno
Veličina: širina - 20 cm, dužina - 40 cm
Boja: crna, bijela




Ove se vješalice mogu kupiti u bijeloj i crnoj varijanti. Prilično su čvrste i kvalitetno izrađene, a nisu skupe. Odlične su za unificiranje ormara - vrlo povoljno možete zamijeniti stare, rasparene vješalice da dobijete ujednačen izgled. 5 komada košta 14,95 kuna.

Ocjena: 5/5

4. Čaša KRESTOFFER

Što kaže Jysk?
Materijal: staklo
Veličina: širina - 7 cm, dužina - 10 cm, visina - 14 cm
Boja: svjetloplava, svjetloljubičasta, bezbojno, razne boje
Daljnje informacije: 40 cl


Kvalitetno napravljena, ne propušta vodu (mislim, iscuri vode kroz otvor za slamku ako je baš okrenete naopačke). Super zamjena za držanje vode umjesto plastične boce (jedino je nemojte nositi u torbi; više je za kućnu upotrebu). Dala sam joj nešto nižu ocjenu jer me malo živcira poklopac (super drži, kao što sam napisala, ali se bome i teško otvara - ok, ja i inače imam problema s otvaranjem staklenki pa možda nisam najbolji primjer). Pošto sam je kupila za jednostavnije usvajanje navike pijenja više tekućine (o tome možete čitati u postu o novogodišnjim odlukama), koristim je bez poklopca. Cijena joj je 16,95 kuna.

Ocjena: 4.5/5

5. Kukice NORSHOLM

Što kaže Jysk?
Tip: držač za ručnike i kuke
Materijal: nehrđajući čelik
Veličina: dužina - 3.5 cm, promjer - 1.2 cm
Boja: čelična



Kvalitetno izrađene i jednostavnog izgleda. Ručnike drže dobro; malo sam se bojala da će padati zbog ravnog dizajna. U paketu dobijete dvije kukice, a cijena mu je 18 kuna. Jedina mana je ta što ne dobijete tiplu koja je potrebna da se kukica "ušarafi" u zid.

Ocjena: 4.5/5

I to je to! Pet novih proizvoda recenzirano! ;) Koristite li i vi neki od ovih proizvoda?

P.S. Sve fotke preuzete su s Jyskove stranice, točnije linkova u nazivu proizvoda. :)

Oznake: , ,