Lista božićnih darova za ljubitelje organizacije

Svi znamo da smisao Božića nisu darovi (ima nečeg i u dobroj klopi, ha ha ha), ali uvijek je lijepo kad člana obitelji ili prijatelja možete razveseliti nekom sitnicom (ili još bolje, kad oni razvesele vas). :) U današnjem vam postu zato donosim popis božićnih darova koji bi ugodno iznenadili svakog opsjednutog oduševljenog organizacijom. Slobodno škicnite ako u krugu prijatelja imate nekog takvog, a ako ste i sami takvi, proslijedite popis bez grižnje savjesti. :D Krenimo onda redom... Klik na ime proizvoda odvest će vas na stranicu prodavača.

Božićni darovi za organizatore
































1. Kutija s poklopcem (IKEA): dostupna je u krem, plavoj i smeđoj boji, a idealna je za spremanje svakakvih sitnica. U principu, mene osobno bi razveselila bilo kakva ukrasna kutija, ne mora biti nužno ovakva. :P

2. Držač nakita (LESNINA): zanimljiv organizatror za prstenje, ogrlice i naušnice od prozirne plastike. U višem je cjenovnom rangu, ali morate priznati da zanimljivo izgleda. :)

3. Organizator za šminku (JYSK): praktičan organizator za nekog s malom kolekcijom šminke ili za šminku koja se koristi svakodnevno. Izrađen je od prozirne plastike.

4. Organizator za torbu (AVON): izvrstan dar za nekog tko često voli mijenjati torbe, a živcira ga prebacivanje svake stvari pojedinačno.

5. Razdjelnik za ladicu (IKEA): u paketu su tri komada razdjelnika koje jednostavno možete odrezati škarama i tako prilagoditi veličinu. Vrlo se lako umeću jedan u drugi. Organizirana ladica za tren oka!

6. Pisač etiketa (CONRAD): uređaj za oblikovanje traka za označavanje iliti lejbel mejker. Hm, mislim da je ovo ultimativni dar za nekog sklonog označavanju svega i svačega. Prije nekoliko godina prodavao se u Lidlu i još dan danas žalim što ga nisam kupila. :(

7. Registrator (EMMEZETA): nezaobilazno sredstvo za različite vrste organizacije papira. Često ga koristim, a ako vas zanima na koje sve načine, možete pročitati ovdje. Slično kao i s kutijama i košarama, može biti svakakav.

8. Džep za daljinski upravljač (IKEA): praktičan džep za pospremanje daljinskih upravljača (naravno, i drugih sitnica).

9. Kutija s kotačima (EMMEZETA): plitka kutija s kotačima odlično je sredstvo za organizaciju prostora ispod kreveta. Samo utrpajte stvari koje vam trenutno ne trebaju (npr. sandale, japanke) i pogurnite pod krevet. :)

10. Držač kablova (eBAY): mali, samoljepljivi organizatori koji će vam pomoći u držanju raznoraznih kablova.

I to je to! Lista božićnih darova za sve ljubitelje organizacije! Naravno, na ovom bi se popisu moglo naći još stvari, ali nećemo pretjerivati. :P Daklem, ako znate nekog tko voli organizaciju, s bilo kojim darom s ovog popisa nećete pogriješiti. Uživajte u božićnoj atmosferi!

Oznake: , ,