petak, 27. listopada 2017.

Najbolji savjet za slaganje majica!

petak, 27. listopada 2017.
Ovaj mi je trik iliti lajf hek toliko odličan da sam mu odlučila posvetiti cijeli post!

Radi se o meni dosad najboljem savjetu za slaganje odjeće, odnosno majica. Ako vas živcira to što vam majice u ormaru nisu lijepo poslagane, a ne da vam se kupovati ili raditi pomagalo za slaganje (ono koje ima Sheldon), za vas imam jedno jednostavno rješenje.

Jednostavni trik za slaganje majica.

Trik sam vidjela na JuTjubu (ne sjećam se sad točno na kojem kanalu; jedino mi je u sjećanju ostalo da je dotična to naučila u trgovini odjećom u kojoj je radila). Daklem, sve što vam treba je ploča za pisanje, kartonski fascikl ili bilo što pravokutnog oblika!

Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica

Majicu raširite po ravnoj površini i kraj ovratnika stavite ploču.

Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica

Presavinite rukave kao što biste i normalno napravili.

Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica

Izvadite ploču i presavinite donji dio.

Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica

Ta-daa! Funkcionira s gotovo svim veličinama, a ako majicu presavinete još jednom, možete ih poslagati i vertikalno (prema KonMari metodi).

Ploča za pisanje kao alat za slaganje majica

Ja sam oduševljena! Nema više hrpa čudnog izgleda, sve izgleda kao u trgovini. :)Znate li za ovaj trik? Kako vam se čini?

Uživajte u vikendu!

Broj komentara: 6:

 1. Sviđa mi se trik.
  Ja sam odustala, jer kad tražim neku majicu, šest ih izvadim.
  Sad jednostavno složim svako toliko sve, jer ne traje pristojan izgled baš dugo;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja većinom one majice koje nosim trenutno (zimi deblje, ljeti ove s kratkim rukavima) objesim na vješalicu (jer ne volim kad mi se vide crte od slaganja). Ostale pospremim na hrpice (i/ili složim vertikalno) i ne diram pa mi se sviđa što uz pomoć ovog trika to sve uredno izgleda. ☺

   Izbriši
  2. Haha i ja tako, držim na vješalici one koje trenutno nosim, a one za po doma su posložene po peesu jer sam radila u butiku s odjećom pa sam se ispraksirala. Ali dobra ideja za one koje imaju problema sa slaganjem odjeće. Po meni čak i bolja od one Sheldonove.

   Izbriši
  3. Sheldonovo pomagalo se mora kupiti ili napraviti, a neki fascikl, bilježnicu i sl. svi već imaju doma. ☺

   Izbriši
 2. Taj mi je trik super mislim da ga je mama davno u nekom dućanu vidjela, nekad ga koristim nekad ne. Kako nosim majice XS ili S moram malu A5 bilježnicu koristiti pa mi dosadi hahaha. Makar, naučila sam otprilike na koju širinu slažem ljetne, a na koju zimske tako da dosta uredno izgleda jeej :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Očito je onda ovo dućanski trik! ☺☺ I ja sam mislila da mi hrpice relativno lijepo izgledaju, dok nisam ovo isprobala. 😂

   Izbriši

Organizirajte se! © 2014