petak, 28. kolovoza 2015.

Planer za vjenčanje - besplatni predlošci

petak, 28. kolovoza 2015.
Ovaj smo mjesec dragi i ja proslavili prvu godišnjicu braka. Juhuuhuu! Vrijeme zbilja brzo prolazi, ni ne znam kad je prošla ta godina... :)

Uglavnom, naša obljetnica inspirirala me za još jedan post o vjenčanju. Ovog sam vas puta odlučila počastiti besplatnim predlošcima za vjenčani planer! Primijetila sam da se u zadnje vrijeme na tržištu nude različiti planeri za vjenčanje, no, nažalost, znaju biti prilično skupi i mnoge si ga djevojke ne mogu priuštiti. Osim toga, post o izradi vjenčanog planera najčitaniji je post na ovom blogu pa sam mislila da bi bilo dobro konačno podijeliti i predloške koje sam koristila. Doduše, predloške sam ipak malo promijenila i prilagodila široj publici. Totalno su minimalističkog dizajna, crno-bijeli za povoljnije printanje (izuzev naslovnice), a kao što sam napisala u starom postu, nastali su kao kombinacija nekoliko planera pronađenih onlajn.

Besplatni DIY planer za vjenčanje

Daklem, nakon što isprintate predloške, možete ih staviti u fascikl ili ih uvezati. Printati možete na običnom bijelom papiru, jedino predlažem da prednju i stražnju stranu (naslovnice) i oznake isprintate na onom nešto tvrđem. Oznake izrežite, presavinite i zalijepite na razdijelnike (između svake oznake ostavite cca 2 mm prostora).

Predlošci su podijeljeni u nekoliko ključnih kategorija:

  • Podaci - podaci o mladoženji, mladenki, restoranu, frizerskom salonu itd.
  • Lista zadataka - prazna lista + lista svega što se mora obaviti s preporučenim vremenskim rokom
  • Upitnici - pitanja koja biste trebali postaviti fotografu, cvjećaru, upravitelju restorana...
  • Protokol - redoslijed događaja + tko što radi + prijava vjenčanja
  • Gosti - tablica s imenima gostiju + raspored sjedenja
  • Troškovnik - tablica s popisom troškova
  • Inspiracija - stranice s naslovom za bilješke, fotografije, skice, ideje i sl. Predlažem vam da fotke ipak ne printate nego ih pospremite na računalo, ili još bolje, Pintrest.

Svi su predlošci u PDF formatu, a možete ih printati jednostrano ili obostano, isprintati i koristiti sve ili samo one koji vam odgovaraju. Kako god želite... :)

Skinuti ih možete ovdje!

Ništa, nadam se da vam se predlošci sviđaju i da ćete ih iskoristiti za planiranje vjenčanja (svojeg ili frendičinog). Ako imate kakvih pitanja, poteškoća pri skidanju ili printanju ili pak želite napraviti neke promjene u dizajnu, slobodno mi ostavite komentar ili se javite na mejl. :)

4 komentara:

Organizirajte se! © 2014